2013-12-03 15:49:54

Svim na zemlji mir, veselje...

Poznato vam je da naša škola već nekoliko godina organizira predbožićnu akciju „Svim ne zemlji mir, veselje…“. U okviru te akcije prikupljamo poklone kojima razveseljavamo djecu i mlade bez adekvatne roditeljske skrbi.

Do sada smo posjetili više ustanova, a na našoj web stranici možete se podsjetiti gdje smo sve bili.

Ove godine prikupljat ćemo poklone za djecu u Domu Svetog Josipa u Hrvatskom Leskovcu. Tamo žive vaši vršnjaci o kojima brinu časne sestre i svaki znak pažnje, a osobito posjet njihovom domu, njima će predstavljati veliku radost.

Tijekom današnjeg dana okitit će se bor u višenamjenskom prostoru. Pozivamo vas da do petka 13. prosinca 2013. ispod bora ostavite neki poklonćić koji vama ne mora biti veliki trošak, a razveselit će nekog od stanovnika doma.

Poklon može bit nešto od stvari koje vi više ne koristite, a dobro su očuvane (odjeća, igračke, školski pribor, stari mobiteli, mp3 player i slično). Osim toga, dobrodošlo je i sve ostalo što i vi svakodnevno koristite (kozmetika, društvene igre, slatkiši, prehrambeni proizvodi poput čokolina, pahuljica, kraš expresa i sl.).

Poklone će izaslanstvo škole predat će 16.12.2013. prilikom posjete spomenutom domu. Molimo sve razrednike i razrede da se uključe u akciju i da, osim navedenog, izaberu po jednog predstavnika koji će biti u izaslanstvu.


Srednja škola Zlatar