2020-07-15 09:13:19

Dokumentacija potrebna za upise

Dragi učenici 1. razreda, 

još malo i počinjemo s upisima. Kako bismo riješili nedoumice koje se javljaju svake godine, donosimo vam popis dokumenata potrebnih za upis u naša zanimanja.

Opća gimnazija - upisnica + dokumenti kojima se dokazuju dodatni bodovi ako ih ima.

Tehničar za logistiku i špedicijuupisnica, potvrda školskog liječnika + dokumenti kojima se dokazuju dodatni bodovi ako ih ima.

Tehničar za računalstvoupisnica, liječnička svjedodžba medicine rada + dokumenti kojima se dokazuju dodatni bodovi ako ih ima.

Liječnička svjedodžba medicine rada (donosi se u srednju školu nakon što se objave konačne ljestvice poretka, a najkasnije do datuma objavljenoga u Kalendaru ili u iznimnim situacija najkasnije do kraja prvog polugodišta prvog razreda, ali tada je učenik dužan na upise donijeti potvrdu obiteljskog liječnika).

Upravni referent upisnica, potvrda školskog liječnika + dokumenti kojima se dokazuju dodatni bodovi ako ih ima.

Obvezni dokumenti su podebljani i želimo naglasiti da se kod upravnih referenata i tehničara za logistiku i špediciju traži potvrda školskog liječnika, ne liječnika obiteljske medicine. 

Sve dokumente moguće je dostaviti 27.7.2020. (12-18 sati) i 28.7.2020. (8-13 sati) osobno ili na e-mail  ss-zlatar@kr.htnet.hr. Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj
telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati. Prilikom dostavljanja upisnice elektroničkim putem učenik se može izjasniti o izbornim predmetima te odabiru stranih jezika.


Srednja škola Zlatar