2020-03-22 17:56:40

#ostanidoma
Drage učenice, dragi učenici, dragi roditelji,
 
u kratko vrijeme snašle su nas dvije opasne situacije. Jutros ste nakon potresa vjerojatno osjetili snažan nemir. On će se postupno smirivati, ali vjerojatno ćete se čitav dan osjećati napeto i uplašeno. Takvi osjećaji su sasvim normalni, time nas naša tijela spremaju za velike izazove, daju nam energiju i drže nas budnima. Posljedica toga bit će osjećaj umora i „slomljenosti“, koje ćete možda osjetiti uskoro, no i oni  će se smiriti za nekoliko dana. Za dodatnu pomoć ili ako se navedeni osjećaji ne smire, potražite informacije na http://www.ss-zlatar.skole.hr/psihokutak. Informacije kako se ponašati za vrijeme potresa pročitajte pod više.
 
Važno je da i dalje pazite na odgovorno ponašanje i suzdržite se socijalnih kontakata. Znamo da vam je teško, ali isto tako smatramo da vi kao odgovorne mlade osobe možete izdržati. Družite se preko Interneta, ali #ostanidoma.
 
Kako imamo mnogo učenika s područja Gornje i Donje Stubice, koje su prema zadnjim informacijama najviše pogođene, pozivamo sve učenike koji su pogođeni potresom da nam se slobodno jave kako bismo im pomogli.
 
 


Srednja škola Zlatar