2020-03-16 10:07:36

Obavijest vezana uz izvođenje nastave na daljinu

Dragi učenici, drage učenice, poštovani roditelji,

obavještavamo vas o nekoliko važnih okolnosti vezanih uz izvođenje nastave na daljinu:

- razrednici danas do 12 sati, zajedno s učenicima, testiraju virtualne razrede, a učenici četvrtih razreda prate nastavu na Sportskoj televiziji,

- u utorak predmetni nastavnici, zajedno s učenicima, testiraju virtualne razrede te dogovaraju komunikaciju, aktivnosti i zadatke,

- dodatna komunikacija s razrednicima, izuzev platforme Loomen, odvijat će se preko već utvrđenih komunikacijskih kanala (npr. Whatsapp, Viber, Facebook itd.)

Pozivamo učenike na primjereno ponašanje u virtualnim učionicama, što znači da vrijede pravila primjerenog ponašanja i ophođenja kao u učionici, odnosno učenici za neprimjerene oblike ponašanja mogu snositi posljedice. 

Učenici nastavu mogu pratiti u virtualnim učionicama bilo kada u tijeku dana, a razrednici će pratiti njihovu uključenost. Ako učenik nije bio aktivan cijeli dan u virtualnom razredu, svoj izostanak treba opravdati razredniku.

Raspored održavanja virtualne nastave objavit ćemo sutra.

Tele 2 operater od 16. ožujka 2020. omogućuje besplatno korištenje edukativnih sadržaja u sklopu CARNetove mreže za školu na daljinu dok se ona bude održavala. Dodatne informacije o ovoj mogućnosti možete pročitati na sljedećoj poveznici:

https://www.tele2.hr/privatni-korisnici/promocije/skola-na-daljinu-u-tvom-domu/p502/


Srednja škola Zlatar